Restauracja w centrum Kołobrzegu
- Cena: –
- Przychody: –
- Dochody: –
- Rok założenia: –
- Liczba pracowników: –
-
Charakter działalności:
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Odstąpię prosperujący, popularny w Kołobrzegu lokal gastronomiczny w pełni wyposażony, działający od 2010 roku, mający duże grono stałych klientów. Lokal zajmuje się sprzedażą zarówno pizzy (piec Cuppone) jak i obiadów domowych na miejscu jak i w dostawie. Lokal wyremontowany w 2010 r(okna pcv, nowe sprzęty, nowe instalacje: elektryczna, wentylacyjna wraz z centralką, wod - kan, monitoring).
Nieruchomości i urządzenia
Wyposażenie sali Sprzedaży: Stoły, Kanapy, Krzesła;Bar i Zaplecze: Barek, System sprzedażowo - magazynowy Gastro Pos i Gastro Sef z osprzętem, Lady chłodnicze, nadstawki chłodnicze, Szafy chłodnicze i mroźnicze Edesa, Piec Cuppone 2 komorowy, Zmywarko - wyparzarka, mieszarka do Ciasta, Slamander Ceramiczny, Grill lava, Bemar i inne
Wsparcie posprzedażowe
Przekazanie całej bazy klientów, przekazanie sprawdzonych procedur
Powód sprzedaży
Prowadzę także inną firmę i nie mogę poświęcić 100% swojej uwagi temu biznesowi