Restauracja w Mielcu
- Cena: 240 000 zł
- Przychody: 480 000 zł
- Dochody: 90 000 zł
- Rok założenia: 2019
- Liczba pracowników: 8
-
Charakter działalności:
- ▪ Produkcja
- ▪ Handel
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Odstąpię dobrze prosperującą restaurację w Centrum Starego Miasta Mielec. Dwupoziomowy lokal o powierzchni 180m, (2 kuchnie, 3 łazienki, 3 sale konsumpcyjne, chłodnia, pomieszczenia magazynowe, piwnica (ok. 50m dodatkowo), rozdzielnia, pomieszczenie gospodarcze)w pełni wyposażony w niezbędne do funkcjonowania na co dzień mieszczący do 100 gości, oraz ogórek sezonowy o powierzchni ok. 35m mieszczący do 40 osób.
Tradycyjna kuchnia polska z elementami kuchni śródziemnomorskiej. Autorskie menu a także koktajle dostosowane do potrzeb klientów,zmieniających się pór roku oraz sezonowości produktów najwyższej jakości. Oferujemy przekazanie strony internetowej, Facebook oraz Google z aktualną bazą klientów, dostawców oraz hurtowni. Możliwość przejęcia wraz z wykwalifikowanym personelem.
Czynsz: 3000
Media wg zużycia, i aktualnej taryfy.
WYPOSAŻENIE KUCHNI:
• KUCHENKA GAZOWA
• PIEC KONWEKCYJNY
• PIEC DO PIZZY (DUŻY)
• PIEC DO PIZZY (MAŁY)
• ZMYWARKA
• ZGRZEWARKA DO OPAKOWAŃ NA WYNOS
• MIKROFALA
• CZAJNIK ELEKTRYCZNY
• NALEŚNIKARKA
• GOFROWNICA (GOFRY BĄBELKOWE)
• ROBOT PLANETARNY
• MIKSER
• MALAKSER
• MASZYNKA DO MIELENIA
• BEMAR
• KRAJALNICA
• LODÓWKA
• ZAMRAŻARKA
• GRILL ELEKTRYCZNY
WYPOSAŻENIE SALI POZIOM 1:
• STOLIK (DĄB LANCELOT/CZARNY) 12SZT.
• KRZESŁA (SZARY/CZARNY) 40 SZT.
• STOLIK (CZARNY OKRĄGŁY) 1 SZT.
• KRZESŁA BAROWE (CZARNE/EKO SKÓRA) 4 SZT.
• SOFA (BUTELKOWA ZIELEŃ) 4 SZT.
WYPOSAŻENIE SALI POZIOM 2:
• STÓŁ ROZKŁADANY (DĄB LANCELOT/CZARNY) 6 SZT.
• STÓŁ (BIAŁY) 9 SZT.
• KRZESŁA (CZARNY/ZIELONY/ZŁOTE KROPKI) 50 SZT.
WYPOSAŻENIE BARU:
• LADA BAROWA Z WNĘKĄ (DĄB LANCELOT/CZARNY)
• REGAŁ (DĄB LANCELOT/CZARNY) 2 SZT.
• KOMODA (BIAŁA)
• ZMYWARKA
• WYCISKARKA DO OWOCÓW
• BLENDER DO SMOOTHIE
• KRUSZARKA DO LODU
• KOSTKARKA DO LODU
• CZAJNIK ELEKTRYCZNY
• KASA FISKALNA
DODATKOWE WYPOSAŻENIE RESTAURACJI:
• ZESTAW TALERZY (MAŁY, GŁĘBOKI, PŁASKI) BIAŁE KWIATY 50 SZT.
• ZESTAW TALERZY (MAŁY, GŁĘBOKI, PŁASKI) BIAŁE 20 SZT.
• ZESTAW TALERZY (MAŁY, GŁĘBOKI, PŁASKI) GRANATOWE
• ZESTAW PÓŁMISKÓW (DUŻE) BIAŁE
• ZESTAW PÓŁMISKÓW (MAŁE) SZARE/CZARNE
• ZESTAW TALERZY (DUŻE) GRANATOWE/SZARE
• ZESTAW TALERZY LUBIANA BIAŁE
• ZESTAW TALERZY Z RONDEM BIAŁE
• ZESTAW TALERZY BIAŁE/NIEBIESKIE W KROPKI
• ZESTAW SOSJEREK (DUŻE)
• ZESTAW DZBANUSZKÓW NA MLEKO
• FILIŻANKI DO ESPRESSO
• FILIŻANKI DO AMERICANO
• FILIŻANKI DO FLAT WHITE
• SZKLANKI DO LATTE
• SZKLANKI DO WHISKY
• SZKLANKI DO DRINKÓW (LONG)
• SZKLANKI DO DRINKÓW (BAŃKI)
• KIELISZKI DO WINA GRZANEGO
• SZKLANKI DO CZERWONEGO BARSZCZU
• KIELISZKI DO BIAŁEGO WINA
• KIELISZKI DO CZERWONEGO WINA
• KIELISZKI DO MARTINI
• KIELISZKI DO GRZAŃCA
• KIELISZKI DO WÓDKI
• KIELISZKI DO LIKIERÓW
• ZESTAW SZTUĆCY (ZAOKRĄGLONE/PROSTE)
• RURKI ZE STALI NIERDZEWNEJ
• SHAKER BOSTOŃSKI 2 SZT.
• SHAKER ZE STALI NIERDZEWNEJ 2 SZT.
• REGAŁY 5 SZT.
• ZASŁONY
• KWIATY SZTUCZNE (BANANOWIEC)
• KWIATY SZTUCZNE (PALMA)
• KWIATY SZTUCZNE (JUKA)
• KWIATY SZTUCZNE (STORCZYK)
• WAZON DEKORACYJNY (WYSOKI)
• WAZON DEKORACYJNY (NISKI)
• ZESTAW WAZONÓW (TUBA)
• PATERY DREWNIANE
• PATERY BIAŁE
• PATERY CZARNE
• SŁOIK DEKORACYJNY (MAŁY)
• SŁOIK DEKORACYJNY (DUŻY)
• SŁÓJ DEKORACYJNY NA NAPOJE Z KRANIKIEM
• SALATERKI
• WAZY
• BEMAR PODGRZEWANY
• BEMAR PODGRZEWANY SZKLANY
• WAZA PODGRZEWANA SZKLANA
• OBRUS BIAŁY
• OBRUS RÓŻOWY
• OBRUS ZIELONY
• SERWETKI DEKORACYJNE (ZIELONE)
• PASY DEKORACYJNE (ZIELONE)
• SKIRTING (ZIELONY/SZARY)
• KLIMATYZACJA
• MONITORING
• SZYLD
• LUSTRA
• LAMPY SUFITOWE
ORAZ DROBNY SPRZĘT KUCHENNY/ BAROWY (WYPOSAŻENIE)
Po więcej informacji serdeczne zapraszam do kontaktu telefonicznego.
Nieruchomości i urządzenia
150 tys. netto
Wsparcie posprzedażowe
Zapewniamy miesięczne wsparcie w zakresie Know-How. Wprowadzenie w system rozliczeń oraz przeszkolenie w zakresie oferowanych usług. Oferujemy możliwość współpracy na zasadzie kwartalnego wprowadzania nowych rozwiązań dla restauracji, ustalania Food-Costu, nowego Menu sezonowego oraz szkolenia pracowników (kuchnia/bar).
Powód sprzedaży
Zmiana priorytetów w życiu. Zmiana miejsca zamieszkania.