Nowoczesny koncept gastronomiczny - Master Franczyza
- Cena: –
- Przychody: –
- Dochody: –
- Rok założenia: 2011
- Liczba pracowników: –
-
Charakter działalności:
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Gotowy koncept gastronomiczny przygotowany jako Master Franczyza w modnej obecnie branży sałatkowej. Wynegocjowane 5 letnie kontrakty na najlepsze miejsca na foodcourt w doskonałych galeriach handlowych - bardzo atrakcyjne warunki najmu. - 3 lokalizacje. Przygotowana całość: sprawdzone receptury, procesy technologiczne, doskonała strona www, domeny internetowe, komplet materiałów marketingowych, bardzo dobra marka z ochroną znaku, niepowtarzalny design lokalu projekty wystroju i wizualizacje. Wynegocjowane wsparcie finansowe od dostawców towarów – napoje, kawa herbat itp. w wysokości 80 tys netto zł w gotówce.
Pełne nakłady inwestycyjne konieczne dla dwóch lokali w najlepszych galeriach to maksymalnie 400 tys. zł
Okres zwrotu 3 lata.
Przygotowana profesjonalna analiza finansowa oraz memorandum informacyjne.
Sprzedam całość lub część udziałów
Możliwości rozwoju:
Koncept zbudowany jako master frabczyza. Dalszy rozwój o kolejne lokale bez konieczności ponoszenia nakładów ale w ramach sprzedaży licencji dla potencjalnych franczyzobiorców.
Nieruchomości i urządzenia
Wsparcie posprzedażowe
Możliwa sprzedaż udziałów i pełne zaangażowanie lub sprzedaż całośći i pełne wprowadzenie wg potrzeb kupującego.
Powód sprzedaży