Nowa restauracja japońska w centrum handlowym w Warszawie
- Cena: 750 000 zł
- Przychody: 1 300 000 zł
- Dochody: –
- Rok założenia: 2018
- Liczba pracowników: 12
-
Charakter działalności:
- ▪ Handel
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Nowa restauracja japońska w centrum handlowym w Warszawie. Restauracja została zaprojektowana i wykończona od podstaw z materiałów bardzo wysokiej jakości. Ponieważ miejsce jest bardzo prestiżowe, lokal jest skierowany do zamożnego i wymagającego klienta również pod kątem wystroju.
Nasza firma zajmuje się tworzeniem, a później sprzedażą wyjątkowych restauracji w Warszawie. Ofertę kierujemy do osób, które chciałyby zainwestować w branżę gastronomiczną, ale nie mają czasu i odpowiedniego doświadczenia do uruchomienia restauracji od podstaw.
Obecnie oferujemy do sprzedaży nasz najnowszy projekt – restaurację z kuchnią japońską zlokalizowaną w centrum handlowym typu convenience w jednej z najbardziej prestiżowych dzielnic Warszawy.
Lokalizacja:
Lokal znajduje się w najbardziej wyeksponowanym miejscu, w centrum handlowym typu otwartego, w jednej z zamożniejszych dzielnic Warszawy. Dzięki takiej lokalizacji restauracja ma dostęp do parkingu na kilkaset samochodów i bardzo dużego ruchu klientów centrum. Dodatkowo jest to jedyna restauracja tego typu w dzielnicy, dlatego ściąga gości z całej okolicy. Lokal posiada koncesję na alkohol.
Koszty i przychody:
Dla restauracji został wynegocjowany wyjątkowo korzystny czynsz najmu w wysokości 7.000 zł netto miesięcznie. Do tego dochodzą opłaty licznikowe. Przychód roczny na poziomie nie niższym niż 1.300.000 zł.
Negocjacje z centrum handlowym, przygotowanie i akceptacja wszystkich projektów technologicznych i branżowych oraz wykończenie lokalu zajęło około 8 miesięcy, dlatego zakup naszej restauracji polecamy szczególnie wszystkim, którzy chcieliby zainwestować w nowy, elegancki lokal gastronomiczny, ale chcieliby pominąć skomplikowany i czasochłonny etap przygotowań restauracji.
Nieruchomości i urządzenia
Parametry lokalu:
Lokal ma 94 m2, do tego w cenie czynszu do lokalu przynależy ogródek o wielkości 50 m2. Sala składa się z 12 stolików, łącznie na 35 miejsc. Taką samą ilość znajduje się na ogródku. W sezonie wiosenno-letnim restauracja dysponuje 70 miejscami. Wysokość sali to ponad 5m, a 50% ścian stanowią wielkie szklane witryny dlatego restauracja sprawia wyjątkowe przestronne wrażenie.
Zaplecze:
Całe zaplecze wyposażone jest w całkowicie nowy sprzęt gastronomiczny – głównie firmy Stalgast. Kuchnia jest widna, przestronna i bardzo wygodna dla pracowników.
Wsparcie posprzedażowe
Powód sprzedaży