Mała restauracja w Rzeszowie
- Cena: 107 000 zł
- Przychody: –
- Dochody: –
- Rok założenia: –
- Liczba pracowników: –
-
Charakter działalności:
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Przedmiotem sprzedaży jest lokal gastronomiczny - Street Food. W swojej ofercie posiada
- hot dogi z wieprzowymi kiełbaskami, kompletna nowość w Rzeszowie,
- burgery ze 100% wołowym mięsem,
- frytki robione na miejscu.
Wszystkie potrawy z menu stanowią autorskie połączenia. Koszty prowadzenia lokalu są niewielkie, do prawidłowego funkcjonowania potrzebne są dwie osoby, jedna na dowóz a druga do przygotowania jedzenia.
Miejsce, to cieszy się, dużym uznaniem wśród mieszkańców Rzeszowa, jak i turystów odwiedzających nasze miasto. Lokal ma wielu stałych Klientów. Dowóz jedzenia realizowany jest na terenie Rzeczowa. Lokal funkcjonuje w oparciu o portale pyszne.pl i pizzaportal.pl oraz tradycyjne zamawianie przez telefon.
Cena podlega negocjacji (plus ewentualne koszty notarialne).
Więcej informacji zostanie udzielonych po kontakcie telefonicznym.
Nieruchomości i urządzenia
Działalność funkcjonuje w wynajmowanym lokum o powierzchni 50 m kw., infrastruktura przedstawia się następująco:
- sala,
- osobna toaleta,
- magazyn zamykany na klucz na piętrze – około 12m kw.
Wyposażenie lokalu:
- meble,
- bar,
- lodówki,
- grille,
- frytkownice,
- opiekacze,
- okapy,
- naczynia,
- opakowania,
- zmywarka,
- szafki,
- półki, itd..
Social Media oraz portale gastronomiczne:
- facebook,
- instagram,
- trip advisor,
- Google rates,
- pyszne.pl
- pizza portal.pl.
Dokumenty:
- przekazanie wszystkich umów z dostawcami mięso, pieczywo, warzywa, opakowania, napoje itd.,
przekazanie praw do loga, projektów graficznych (projektów plakatów, projektów opakowań, reklam, ulotek, pomysłów itd.),
- przekazanie umów najmu,
- umowy na Internet,
- wszystkie dokumenty sanepidu,
- pełny zatwierdzony system HACCAP,
- badanie wody, projekt technologiczny.
Wsparcie posprzedażowe
Możliwe wyszkolenie nowego personelu, przekazanie całego systemu pracy.
Zostanie przekazane także KNOW HOW wszystkich przepisów, trików, pomysły na rozwój, reklamę nowe opcje w menu, oraz pomoc w przyszłości.
Powód sprzedaży
Możliwe jest otworzenie ogródka oraz zdobycie koncesji na alkohol. Lokal posiada potencjał na zbudowanie sieci restauracji.