Bar - pizzeria w Sanoku
- Cena: 55 000 zł
- Przychody: –
- Dochody: 80 000 zł
- Rok założenia: 2020
- Liczba pracowników: 5
-
Charakter działalności:
- ▪ Produkcja
- ▪ Handel
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Odstąpię (sprzedam) działający lokal gastronomiczny (pizzeria, kuchnia domowa, fastfood) w Sanoku (ul. M. Beksińskiego, pomiędzy galerią Posada a Autosanem).
Lokal w pełni funkcjonujący, przynoszący dochód, posiadający stałych klientów jak i zdobywający cały czas nowych. Bar posiada wszystkie odbiory sanepidu, pełną dokumentacje Haccap.
Lokal w sąsiedztwie dużych zakładów pracy (Autosan, Pass, Stomil), szkół i blisko wjazdu na obwodnicę Sanoka.
Lokal składa się z Sali (7 stolików ok. 60 miejsc siedzących), WC dla klientów, sporego ogródka przed lokalem (6 stolików z ławkami oraz 3 parasole – wyposażenie z browaru Tyskie), zaplecza kuchennego, zaplecza – parking za lokalem, obieralni, zmywalni, magazynku, WC dla pracowników.
Odstępne 65 000 zł, do negocjacji (możliwość faktury Vat).
Lokal ma koncesję na sprzedaż piwa.
Nieruchomości i urządzenia
W tej cenie nowy właściciel otrzyma:
- Prawa do marki
- System sprzedaży
- Fanpage na facebooku, stronę internetową oraz profil w google maps
- Autorski system promocji i powiadomień sms z bazą klientów
- 2 miesięczny okres wprowadzenia i szkolenie z prowadzenia lokalu gastronomicznego czyli całe Know-How
W skład odstępnego wchodzi pełne wyposażenie pizzerii tj. m.in.:
stoliki, krzesła w lokalu
monitoring (8 kamer)
system audio (4 głośniki w lokalu)
tradycyjny piec do pizzy opalany drewnem
stół chłodniczy do pizzy z granitowym blatem i dodatkową nadstawką chłodniczą
meble kuchenne
kuchenka gazowa
2 okapy gastronomiczne z ociekaczami tłuszczu
mieszalnik do ciasta 20l
frytkownica gastronomiczna
opiekacz gazowy do kebaba
blat grzewczy/patelnia do mięsa
opiekacz
3 zamrażarki
regały gastronomiczne
wyposażenie zmywaka
wypażarka naczyń
własne kontenery na śmieci segregowane i mieszane (6 sztuk)
garnki, naczynia, talerze, sztućce, kubki, kufle
wiele innych rzeczy potrzebnych do prowadzenia tego typu działalności
Wsparcie posprzedażowe
2 miesięczny okres wprowadzenia i szkolenie z prowadzenia lokalu gastronomicznego czyli całe Know-How.
Przekażemy również kontakty do hurtowni, dostawców itp.
Powód sprzedaży
Od stycznia mogę już przejść na emeryturę.