Restauracja w centrum Wrocławia
- Cena: 250 000 zł
- Przychody: 1 200 000 zł
- Dochody: –
- Rok założenia: 2020
- Liczba pracowników: 12
-
Charakter działalności:
- ▪ Produkcja
- ▪ Handel
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Odstąpię działający od 5 lat lokal gastronomiczny.
Atrakcyjna oferta przed sezonem. Sezon dochody (25-30 tys. miesięcznie).
Lokal usytuowany jest w prężnie rozwijającej się, prestiżowej lokalizacji przy dworcu świebodzkim we Wrocławiu.
W bezpośredniej lokalizacji znajdują się osiedla mieszkalne a w okolicy budują się nowe mieszkania.
Brak konkurencyjnych lokalów w pobliżu.
Restauracja ma powierzchnię 100 m2.
Sala konsumencka mieści ok. 50 miejsc siedzących. Do lokalu przynależy utwardzony teren przed lokalem na którym można ustawić stoliki (w chwili obecnej mieści się ich 6 x 4 miejsca = 24 miejsca ale jest możliwość ustawienia większej ilości stolików, do 60 miejsc).
Obecnie restauracja serwuje:
1. Śniadania (bardzo popularne miejsce),
2. Dania popołudniowe,
3. Własna cukiernia i wyroby cukiernicze,
4. Koncesja na alkohol.
W cenie:
1. Wyposażenie pełne,
2. Social media,
3. Strona www,
4. Brak leasingów.
Miejscówka osiąga zyski i ma bardzo duży potencjał na rozwój. W chwili obecnej można wejść i prowadzić działalność gastronomiczną od pierwszego dnia.
Roczny przychód firmy to ok. 1,3 mln. zł.
Koszty stałe to czynsz 11 tys. netto + energia.
Nieruchomości i urządzenia
Pełne wyposażenie.
W skład restauracji wchodzą:
- sala konsumencka wraz z barem i stolikami ilość miejsc około 40-45,
- bar w pełni wyposażony,
- kuchnia - wyposażona w nowy sprzęt,
- zmywalnia – wyposażona,
- chłodnia – wyposażona,
- pomieszczenie socjalne z toaletą - wyposażone,
- WC dla klientów - wyposażona,
- miejsca parkingowe przed lokalem.
Wsparcie posprzedażowe
W doradztwie.
Powód sprzedaży
Osobiste.