Restauracja w centrum Przemyśla
- Cena: 200 000 zł
- Przychody: 450 000 zł
- Dochody: 80 000 zł
- Rok założenia: 2013
- Liczba pracowników: 4
-
Charakter działalności:
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Restauracja Polanka usytuowana na przemyskim rynku poszukuje inwestora, który przyśpieszy realizację celu biznesowego. Jest nim utworzenie sieci restauracji specjalizujących się w serwowaniu placków ziemniaczanych w najróżniejszych smakach. Obecnie nasza restauracja ma w ofercie m.in. placki ze szpinakiem, z łososiem, z szynką szwarcwaldzką, z serem żółtym czy z gulaszem po zbójnicku. Dodatkowym elementem menu jest przybliżenie Klientom kuchni regionalnej od śniadań po obiady i przegryzki na wieczorową porę. Wystrój lokalu nawiązuje do prawdziwej polanki, znajdują się w nim elementy prosto z lasu, jak również prawdziwe rośliny i drzewka. Inwestujemy w naturalną kuchnię i wystrój.
Nieruchomości i urządzenia
Wyposażenie kuchni, meble na sali, bar, toalety.
Wsparcie posprzedażowe
Powód sprzedaży
Chęć rozwoju firmy.