Restauracja lokal Sushi w Warszawie



  • Cena: 150 000 zł
  • Przychody: 360 000 zł
  • Dochody: 200 000 zł
  • Rok założenia: 2022
  • Liczba pracowników: 3
  • Charakter działalności:
    • ▪ Produkcja
    • ▪ Handel
    • ▪ Usługi
  • Zakres sprzedaży:
    • ▪ Całość firmy

Opis oferty

Oferta dotyczy odstąpienia :-
- lokalu gastronomicznego wraz z całym stworzonym od podstaw brandem oraz wyposażeniem. Lokal jest po kapitalnym remoncie. Sprzedaż wynika z prowadzenia drugiego biznesu przez co nie mogę poświęcić uwagi żadnej z firm na tyle, na ile każda z nich wymaga (marka stworzona od postaw Sushi Marysin http://www.sushimarysin.pl)
- sprzedaż naszej drugiej marki, również stworzonej od podstaw California sushi Bar - tylko dostawa lub odbiór osobisty http://www.sushibarcalifornia.pl – praca od kilku miesięcy nad tym drugim brandem

Typ restauracji:
Na miejscu, odbiór osobisty, dostawa

Lokalizacja:
Atrakcyjna lokalizacja w Warszawie, dzielnica Wawer. Jest to jedyny punkt serwujący sushi w promieniu kilku kilometrów, co przyciąga klientów z pobliskich osiedli i miast (duże osiedla, blokowiska, osiedla doków jednorodzinnych, bliskie sąsiedztwo dzielnicy Grochów, Praga Południe, Śródmieście, Ząbki, Marki, Rembertów, Józefów, Sulejówek, Wesoła, Anin i inne). Bliski dostęp do głównych ciągów komunikacji sprawia, że jest to idealne miejsce dla restauracji typu take&delivery.

Opis Lokalu:
Po kapitalnym remoncie, lokal jest gotowy do kontynuacji działalności. W pełni wyposażony, obejmuje nowoczesne urządzenia gastronomiczne, reklamy neonowe wewnętrzne, monitoring zapewniający bezpieczeństwo oraz neon zewnętrzny gwarantujący widoczność lokalu. Restauracja posiada niewielka salę, w której znajdują się stoliki (łącznie dla 12-20 osób). Latem dodatkowo wystawiane są 3 stoliki na zewnątrz. Całość zaprojektowana i utrzymana w stylu loftowym. Piękny, czarny, szklany bar, blat, stoliki oraz drzwi (na zaplecze i kuchnię) wykonane przez stolarza według projektu z prawdziwego drewna. Całość wygląda bardzo nowocześnie i bardzo spójnie.
Oprócz zaplecza koło WC wygospodarowano także miejsce na schowek. Na zapleczu dwudrzwiowa metalowa szafa ubraniowa BHP.

Wyposażenie:
W skład wyposażenia wchodzą: dwie lodówki podblatowe, zamrażarka, witryna chłodnicza, dwie zmywarki gastronomiczne, kuchenka indukcyjna, ryżowar, frytownica, mikrofalówka, piekarnik, czajnik. Wszystko w pełni funkcjonalne, gotowe do codziennej eksploatacji. Sprzęt użytkowany 1,5 roku, częściowo jeszcze na gwarancji.

Szczegółowe informacje na temat wyposażenia:
Kuchnia indukcyjna
Urządzenie do gotowania ryżu HENDI
Frytownica elektryczna 1-komorowa
Duży okap gastronomiczny
2 x duży stół przyścienny aluminiowy
Stół aluminiowy ze zlewem dwukomorowym a kuchni
Zlew jednokomorowy wpuszczany w blat na barze
Duża zamrażarka gastronomiczna
2 x lodówka podblatowa
Piekarnik
Mikrofalówka
Czajnik
Dodatkowo: GN-ki, zastawa stołowa, misy, pojemniki różnego rozmiaru i inne akcesoria kuchenne
Dwudrzwiowa, metalowa szafa ubraniowa BHP

Know-How i marka:
Lokal działa z powodzeniem od marca 2022 roku, zbudowano markę od podstaw. W lokalu na stałe pracuje dwóch sushimasterów oraz kierowca (możliwość przejęcia lokalu wraz z personelem– można wchodzić i zaczynać).
Lokal aktywny w mediach społecznościowych oraz na platformach dostawczych (Pyszne,pl, Uber, Glovo, Bolt, Wolt), restauracja cieszy się uznaniem wśród klientów. W chwili obecnej korzystamy z POSa firmy Restaumatic co znacznie ułatwia pracę.

Licencje i Zgody:
Lokal posiada kompletną dokumentację techniczną. Restauracja przeszła pomyślnie wszelkie niezbędne odbiory oraz kontrole: przegląd instalacji elektrycznej, wentylacji, PPOŻ oraz podstawa Sanepid.

Klient i Marketing:
Lokal posiada solidną bazę stałych klientów, a liczba ta stale rośnie. Skuteczne kampanie reklamowe w social mediach przyczyniają się do utrzymania renomy, a aktywne profile w mediach społecznościowych pozwalają na bezpośredni kontakt z klientami.

Finanse:
Lokal jest rentowny, a szczegółowe informacje finansowe będą dostępne podczas spotkania.

Dodatkowe Informacje:
Cena i warunki sprzedaży są do rozsądnej negocjacji. W cenie przekazuję pełną dokumentację techniczną oraz receptury.
Dostępność lokalu od zaraz.

Opłaty:
Łączne opłaty najmu wynoszą 3700zł brutto m-cznie
Prąd ok 600-800zł m-cznie (lato-zima)

Zapraszamdo kontaktu w celu uzyskania dalszych informacji oraz umówienia się na prezentację. Ta unikalna oferta to doskonała szansa dla przedsiębiorców z branży gastronomicznej lub tych, którzy chcą rozpocząć własny biznes w dynamicznym i rozwojowym środowisku Warszawy.

Zapraszam.

Magda
tel. 601372230


Nieruchomości i urządzenia

Kuchnia indukcyjna
Urządzenie do gotowania ryżu HENDI
Frytownica elektryczna 1-komorowa
Duży okap gastronomiczny
2 x duży stół przyścienny aluminiowy
Stół aluminiowy ze zlewem dwukomorowym a kuchni
Zlew jednokomorowy wpuszczany w blat na barze
Duża zamrażarka gastronomiczna
2 x lodówka podblatowa
Piekarnik
Mikrofalówka
Czajnik
Dodatkowo: GN-ki, zastawa stołowa, misy, pojemniki różnego rozmiaru i inne akcesoria kuchenne
Dwudrzwiowa, metalowa szafa ubraniowa BHP


Wsparcie posprzedażowe

tak


Powód sprzedaży

Sprzedaż wynika z prowadzenia drugiego biznesu przez co nie mogę poświęcić uwagi żadnej z firm na tyle, na ile każda z nich wymaga

Podobne oferty

globalbroker.biz

SprzedamBiznes.pl jest internetową platformą profesjonalnych ofert biznesowych, działającą na krajowym rynku począwszy od 2011 roku.

Operatorem serwisu jest firma
Skytech IT Sp. z o.o. w Krakowie.

Kontakt z nami

Skytech IT Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 12, 30-701 Kraków