Restauracja Kalwaria Zebrzydowska
- Cena: 50 000 zł
- Przychody: 360 000 zł
- Dochody: 60 000 zł
- Rok założenia: 2023
- Liczba pracowników: 2
-
Charakter działalności:
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Dzień dobry.
Sprzedam lub odstąpię działającą restaurację w Kalwarii Zebrzydowskiej.
Miejscowość położona w bardzo dobrej lokalizacji na trasie Kraków - Wadowice, odwiedzana przez licznych turystów.
Jest to nowa restauracja, jednak już odznaczona nagrodą Orłów Gastronomii oraz posiadająca stałych klientów.
Cena dotyczy przejęcia najmu lokalu o powierzchni około 70 m2, z pełnym wyposażeniem, nr telefonu, mediami społecznościowymi - ponad tysiąc obserwujących, wszelkimi pozwoleniami, koncesją na piwo, recepturami oraz bazą klientów.
Lokal nie wymaga dodatkowych nakładów inwestycyjnych. Jest po remoncie, wyposażony przez nasze sprzęty oraz przez nas umeblowany.
W pakiecie dla Ciebie:
- rozpoznawalność logo, marki stworzone od podstaw przez obecnego właściciela,
- sprzęt gastronomiczny,
- sprawdzone receptury produkcyjne,
- lokalizacja na drodze prowadzącej do klasztoru, licznie uczęszczana,
- zero faktur zaległych lub przeterminowanych,
- zerowy wkład własny - wszystko działa sprawnie, zbudowana sieć dostawców,
- lokal nie wymaga żadnych dodatkowych inwestycji,
- posiada mały „ogródek” na zewnątrz budynku,
- umowa najmu do 2026 r.
Lokal składa się z sali konsumpcyjnej, 26 miejsc siedzących w lokalu oraz 4 na zewnątrz (możliwość dodania stolików), zaplecza kuchennego oraz magazynu.
Po więcej informacji zachęcam do kontaktu email oraz spotkania.
Podana cena nie obejmuje nieruchomości.
Nieruchomości i urządzenia
60.000 zł
Wsparcie posprzedażowe
Tak, 1 miesiąc.
Powód sprzedaży
Restauracja to nowy pomysł w tej okolicy. Nie ma tego typu dań w Kalwarii ani bliskiej okolicy. Pomysł się udał, klienci są zadowoleni - stąd też nagroda i świetne opinie. Problem w tym, że to nie moja pasja. Nie odnajduję się w gastronomii i chciałbym odsprzedać firmę, ponieważ wiem, że ma potencjał i już unanie. Przekażę ją w ręce kogoś, kto kocha gotować i marzy i własnej restauracji.