Nowocześnie zaprojektowana restauracja/bistro na sprzedaż
- Cena: 350 000 zł
- Przychody: –
- Dochody: –
- Rok założenia: –
- Liczba pracowników: –
- Adres internetowy: –
-
Charakter działalności:
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Typ działalności - restauracja
Forma prawna – sp. z o.o.
Lokalizacja – Warszawa, nowy budynek, rozwijająca się okolica (nowe inwestycje)
Restauracja funkcjonuje od końca 2012 r, zajmuje wynajęty parterowy lokal, ok. 100 m2 z dużymi witrynami, 40 miejsc siedzących + letni ogródek. Urządzona w nowoczesnym, minimalistycznym stylu, kompletnie wyposażona (piec, kuchnia elektryczna, urządzenia chłodnicze, wysokiej jakości ekspres ciśnieniowy, wyposażenie baru). Pełne, często zmieniające się menu (śniadania, lunche, dania główne, sałatki, desery, pizza), catering, koncesja na alkohol (A, B, C), bogata oferta piw regionalnych. Duża grupa stałych, powracających klientów, wyrobiona marka i renoma. Dużym atutem jest stabilny, dobrze przeszkolony, związany z restauracją personel. Restauracja jest dobrze wypromowana na portalach społecznościowych. Oprócz działalności gastronomicznej organizowane są liczne eventy (warsztaty, pokazy, spotkania). Restauracja jest często wynajmowana do organizacji imprez okolicznościowych (bankiety firmowe, chrzciny, komunie i inne uroczystości).
Lokal jest dobrze postrzegany i lubiany, w dużej mierze dzięki osobistemu zaangażowaniu właścicieli.
Niniejsza oferta, nie jest ofertą handlową w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.
Przekazanie danych może nastąpić po podpisaniu klauzuli poufności.
Wszelkie informacje nr telefonu 600 44 11 27
Możliwości rozwoju:
Restauracja jest zlokalizowana w stale rozwijającej się okolicy (nowe budownictwo mieszkaniowe), możliwość rozwoju cateringu, możliwość uruchomienia kolejnych punktów powielających skutecznie działający schemat funkcjonowania lokalu.
Wszelkie informacje nr telefonu 600 44 11 27
Nieruchomości i urządzenia
Wsparcie posprzedażowe
Oferujemy pomoc we wdrożeniu, przekazanie procedur i receptur, logistyki zaopatrzenia i wszelkiej niezbędnej wiedzy, która pozwoli przekazać restaurację w nowe ręce w sposób nieodczuwalny dla klientów.
Powód sprzedaży