Lokal pod catering lub restaurację
- Cena: 75 000 zł
- Przychody: –
- Dochody: –
- Rok założenia: –
- Liczba pracowników: 3
- Adres internetowy: –
-
Charakter działalności:
- ▪ Produkcja
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Odstąpię w pełni wyposażony lokal gastronomiczny, przystosowany zarówno do działaności cateringowej, jak i do prowadzenia lokalu z obsługą gości na miejscu, mieszczący się w dzielnicy Pogórze Górne w Gdyni. Lokal mieści się w pawilonie handlowym. Możliwość rozstawienia ogródka gastronomicznego w sezonie.
Powierzchnia - 100m2,
Kuchnia zimna, kuchnia ciepła, wentylacja, lodówki, zamrażarki, zmywalnia naczyń, obieralnia warzyw, pomieszczenie socjalne, toaleta pracownicza oraz dla klientów, a także sala konsumpcyjna.
Lokal posiada odbiór sanepidu.
Czynsz miesięczny 4,5 tys. netto.
Kuchnie w pełni wyposażone w niezbędny sprzęt. Gotowość do pracy tu teraz.
Nieruchomości i urządzenia
Do obejrzenia na miejscu - kuchnie 4 palnikowe, taborety gazowe, piece konwekcyjno-parowe, ciąg wentyalcyjny, obieraczka, zmywarko-wyparzarka, drobnica kuchenna, blaty ze stali nierdzewnej, wydawka bemarowa, lada chłodnicza, lodówki, zamrażarki, wiele innych.
Wsparcie posprzedażowe
Udzielę wsparcia posprzedażowego.
Powód sprzedaży
Zmiana lokalizacji prowadzenia działalności