Restauracja ze zdrową żywnością w Centrum Kielc
- Cena: 120 000 zł
- Przychody: –
- Dochody: –
- Rok założenia: –
- Liczba pracowników: –
-
Charakter działalności:
- ▪ Usługi
-
Zakres sprzedaży:
- ▪ Całość firmy
Opis oferty
Przedmiotem sprzedaży jest restauracja funkcjonująca w centrum Kielc od lutego 2016 roku. Specjalizuje się w wydawaniu potraw ze zdrowej żywności, m.in. bezglutenowych, wegańskich i wegetariańskich. Ponadto lokal świadczy usługi w zakresie cateringu na różnego rodzaju imprezach, eventach, dodatkowo posiada sporą liczbę zamówień prywatnych na różnego rodzaju imprezy rodzinne.
Lokal jest promowany poprzez:
- portale społecznościowe,
- artykuły w gazecie,
- wiele pozytywnych recenzji blogerów kulinarnych,
- udziały w wielu imprezach sportowych w Kielcach.
Restauracja ma bardzo oryginalne wnętrze, całość lokalu wykonana jest z drewna, palet, skrzynek, krążków drewna, żywego mchu. Jej wystrój przyciąga wielu gości, którzy następnie stają się stałymi Klientami.
Restauracja posiada swoją stronę internetową oraz współpracuje z portalem gastronomicznym na którym zamawia się jedzenie na dowóz. Średnia ilość dziennych zamówień to około 10, oprócz tego Klienci zamawiają bezpośrednio ze strony internetowej.
Towar ekologiczny do sprzedaży na półkach w przestrzeni jadalnej.
Możliwości rozwoju:
Restauracja posiada stronę internetową, możliwe jest jej rozbudowanie poprzez uruchomienie sklepu internetowego.
Nieruchomości i urządzenia
Infrastruktura lokalu:
- 7 stolików, 26 miejsc siedzących,
- dwie sale jadalne,
- bar z dużą przestrzenią,
- olbrzymia kuchnia,
- łazienka dla Gości,
- kącik dla mamy z dzieckiem (z przewijakiem oraz fotelem do karmienia),
- łazienka socjalna,
- obieralnia,
- pokój socjalny,
- duży korytarz (pełniący funkcję dodatkowego magazynu),
- zmywalnia,
- regały magazynowe,
- blaty robocze ze stali.
Urządzenia:
- chłodziarka,
- witryna duża cukiernicza,
- sokowirówki,
- blendery,
- gofrownica,
- grill kontaktowy,
- 2 duże okapy gastronomiczne,
- kilkanaście zlewów(spełniając wymogi sanitarno-epidemiologiczne),
- olbrzymią chłodziarkę przeszkloną do kuchni na produkty spożywcze,
- kuchenkę,
- gastronomiczny, olbrzymi ociekacz,
- zamrażarka,
- garnki ze stalgasta,
- pojemniki GN,
- zastawę stołową (talerze małe, duże,głębokie, pucharki, filiżanki, szklanki, sztućce i wiele innych).
Wsparcie posprzedażowe
Zostanie przekazane całe know how, zasady działania, lista dostawców, kontrahentów, możliwe kierunki działania.
Powód sprzedaży